Telefoonnummer: 072-5140650

 

  • Verlengstuk van uw tandarts
  • Gespecialiseerd in parodontologie, implantologie, mondhygiëne en restauratieve tandheelkunde

Direct verwijzen

Implantaatsystemen

15-10-2019
Zoals u wellicht heef vernomen zijn CPI en de Kliniek voor Parodontologie Alkmaar een intensieve samenwerking aangegaan met de Kliniek voor Parodontologie Amsterdam.
 

Implantaatsystemen

Met deze samenwerking hebben we ook een nieuw voorkeurs implantaatsysteem: BEGO. De keuze voor het Duitse BEGO is gebaseerd op het lange klinische succes van dit implantaatmerk. De uitstekende osseointegratie, uitgebreide prothetische mogelijkheden en eenvoud in gebruik maken BEGO tot een betrouwbare partner in de implantologie. Als u onbekend bent met de prothetische componenten van BEGO zorgen wij dat u alle informatie en benodigdheden krijgt van de servicegerichte distributeur DentMerk Benelux B.V. Uiteraard werken we op CPI ook nog steeds met de vertrouwde merken Straumann en Biocomp. Het heef onze voorkeur om BEGO Implantaten te plaatsen, dus als met een ander implantaatsysteem wilt werken dan verzoeken wij u om dit duidelijk in de verwijzing te vermelden. Heef u vragen aan één van ons over de implantaatsystemen of andere zaken dan horen wij het graag van u. En wenst u een persoonlijke kennismaking met één van ons dan is dat altijd mogelijk. Voor beide zaken kunt u terecht bij de praktijkcoördinator Gretha Smit.
Terug

23-04-2020
Vanaf woensdag 29 april zijn wij weer open!

13-11-2019
Gezond begint in de mond!
Over de relatie tussen de gezondheid van de mond en de rest van het lichaam wordt steeds meer bekend. Veel aandoeningen worden in de mond als eerste zichtbaar, bijvoorbeeld in de vorm van pijnklachten, wondjes, ontstekingen of schimmel.

03-08-2017
Mondpiercing slecht voor het tandvlees
Ongeveer 5% van de jongeren draagt een mondpiercing. Inmiddels zijn de risico's bekend.

© 2021, CPI Alkmaar | Alle rechten gereserveerd | Laatst gewijzigd februari 2021