Team

Team - Behandelaars
Jeroen Huigen
Tandarts-implantoloog
D.J. Bossers
Tandarts-implantoloog NVOI

Dick is in 1980 afgestudeerd als tandarts aan de VU te Amsterdam. Hij heeft tot 1997 een algemene praktijk gevoerd binnen een groepspraktijk in Castricum. Daarbij werkte hij tot 1990 in deeltijd als tandarts in het psychiatrisch ziekenhuis Duin en Bosch in Castricum.

In 1990 heeft hij de afdeling Parodontologie in het MCA opgericht. Wegens ruimtegebrek in het ziekenhuis is de afdeling in juni 2004 verhuisd naar de Kennemerstraatweg en gaat daar verder onder de naam CPI-Alkmaar.
Al tijdens zijn studie heeft hij een warme belangstelling gekregen voor parodontologie.
Vanuit het vakgebied parodontologie volgde al snel de belangstelling voor implantologie.
De eerste implantaten werden in 1987 geplaatst.

“Ik prijs mij gelukkig in het CPI samen te mogen werken met enthousiaste, gemotiveerde medewerkers”.

M.J. Stuffken
Msc. Parodontoloog NVvP, Implantoloog NVOI.

Marguaritha Stuffken studeerde in 2007 af als tandarts aan het Academisch Centrum Tandheelkunde in Amsterdam (ACTA). Hierna heeft ze 2 jaar ervaring opgedaan in een algemene tandartsenpraktijk. Van 2009-2014 heeft ze zich gespecialiseerd aan de New York University. De eerste 2 jaar volgde ze een specialisatie in Prothetische Tandheelkunde, daarna heeft ze een 3-jarige post-graduate opleiding Parodontologie en Implantologie gevolgd. In 2015-2016 was ze docent bij de vakgroep parodontologie op het ACTA .

Marguaritha is erkend als Parodontoloog door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) en als Implantoloog door de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI). Tevens is ze Diplomate of the American Board of Periodontology (AAP).

Ze is werkzaam bij Centrum Parodontologie en Implantologie Alkmaar en de Verwijspraktijk voor Tandheelkunde Amsterdam.

L. Pitzurra
Tandarts Parodontoloog Implantoloog

Mijn naam is Luciano Pitzurra, ik ben een Parodontoloog en Implantoloog, afgestudeerd aan de ACTA, Amsterdam. Op dit moment specialiseer ik mij verder in de parodontologie om mijn PhD-titel te behalen. Mijn onderwerp van interesse is parodontale regeneratie. Daarom ben ik nog steeds 2 dagen per week bezig op de universiteit. Dit is mijn tweede master opleiding na een master in Endodontie, behaald in Italië, voordat ik naar Nederland verhuisde. 

Ik ben opgegroeid en heb gestudeerd in Cagliari, Sardinië, Italië. Ik hou van sport en outdoor activiteiten.  

Ik heb besloten in Nederland te blijven vanwege het topniveau van de gezondheidszorg. Derhalve, streef ik ernaar mijn best te doen in het behandelplan van elke patiënt, waarbij ik probeer de persoonlijke verwachtingen van de patiënt, voorspelbare behandelingsoplossingen en actuele wetenschappelijke kennis te combineren.

Volgens mij is de sleutel voor een succesvolle zorg, een open en duidelijke samenwerking met de patiënt. Daarom is het van groot belang om een persoonlijke band te ontwikkelen

B. van Cruijsen
Implantoloog
J.E. Stoeken
MSc parodontologie NVvP, implantoloog

Judith behaalde in 1998 haar tandartsdiploma (doctoraal cum laude) aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). 

Na vijf jaar in de algemene praktijk te hebben gewerkt volgde zij van 2003 tot 2006 de masteropleiding Parodontologie en Implantologie (ACTA). In deze periode deed zij onderzoek naar het effect van mondspoelmiddelen (Corsodyl en Listerine) en publiceerde daarover in de Journal of Periodontology. 
Van 2009 tot 2016 was zij mede-eigenaar van de Parodontologie Praktijk Groningen.

Begin 2017 is zij verhuisd naar de regio Alkmaar en sindsdien met veel plezier werkzaam in het CPI Alkmaar en Den Helder.

G.J.H. Bruins
Tandarts-prothetist

Geert is in 2007 afgestudeerd als tandarts aan de RuG in Groningen. Hij heeft van 2007 tot 2011 waargenomen als algemeen practicus bij diverse praktijken in Groningen, Friesland,
Zuid-Holland en Noord-Holland.
Van 2010 tot 2011 heeft hij de nascholingscursus CEPCD (Continuing Education Program in Comprehensive Dentistry) gevolgd in Oisterwijk. Deze cursus behelst onder andere het uitvoeren van reconstructieve tandheelkundige behandelingen op basis van herkenbaarheid van functionele problemen (diagnostiek). Hij is de eerste cursist die het examen met succes heeft afgerond.
Sinds april 2011 is hij parttime werkzaam bij CPI waarbij hij zich vooral toelegt op het vervaardigen van suprastructuren op implantaten (kronen, bruggen, protheses).
Maar ook gebitsrehabilitaties bij natuurlijke gebitselementen behoren tot zijn specialisatie.

Team - Mondhygiënisten en preventie-assistenten
C.L.M. van Soest-Res
Preventie-assistent

Vanaf 1985 heb ik vier jaar gewerkt in een algemene praktijk.

Sinds 1990 werkte ik in het MCA voor de specialisme parodontologie, implantologie en kaakchirurgie.
In 2001 behaalde ik het diploma voor preventie-assistente.

"Vanaf 2001 werk ik drie dagen per week als preventie-assistente bij CPI Alkmaar werkzaam.
Deze afwisselde baan en het samenwerken met collega's geeft mij in deze mooie praktijk veel voldoening"!

M.A.M. Wijnker
Preventie-assistent

Margreth heeft de opleiding tot ziekenverzorgster gedaan in het revalidatiecentrum Heliomare te Wijk aan Zee. 

In 2004 heeft zij het diploma voor preventie-assistente behaald.

“Na werkzaam te zijn geweest in verschillende takken van de gezondheidszorg ben ik in 1990 gaan werken in het MCA op de afdeling Mondheelkunde als assistente van de parodontologen/implantologen en de kaakchirurgen. 
Mede door ons hechte team en de prettige werkplek voel ik mij hier thuis en werk ik met veel plezier”.

Z. Coskun
Mondhygiënist

Ik heb mijn opleiding tot mondhygiëniste afgerond aan de ACTA te Amsterdam. Tijdens mijn afstudeerstage is mijn interesse gewekt in de parodontologie. Na mijn afstuderen heb ik besloten om mij verder te blijven specialiseren in dit vak. Ik vind het een uitdaging om patiënten met parodontale problemen te stimuleren tot een gezonde mond. 

Sinds december 2018 ben ik met veel plezier bij het CPI komen werken. Hiernaast ben ik sinds januari 2016 ook werkzaam in een algemene tandartsenpraktijk. 

C.C.A.D. van Riessen-Braas
Mondhygiënist

Trudy heeft in 1988 haar diploma voor mondhygiënist aan de Vrije Universiteit te Amsterdam behaald.

Tot 1992 is zij werkzaam geweest als mondhygiënist bij de Koninklijke Marine te Den Helder.

"Daar mijn interesse naar een bredere vorm van parodontologie uitging, heb ik de overstap gemaakt naar de afdeling Parodontologie in het MCA, die sinds juni 2004 als CPI-Alkmaar aan de Kennemerstraatweg is verder gegaan. Ook voor mij geldt dat elke patiënt weer een nieuwe uitdaging is om samen naar een gezonde mond te werken. De voldoening is groot als dat daadwerkelijk lukt. "

I. Hopman
Mondhygiënist

Inge heeft haar opleiding tot mondhygiënist aan de ACTA te Amsterdam in 2000 afgerond. 

Zij liep stage op de afdeling Parodontologie van het MCA en is daarna bij CPI gaan werken.

" Iedere dag ga ik weer met veel plezier naar mijn werk vanwege de goede sfeer binnen het team, maar ook de motivatie van de patiënten is voor mij een goede drijfveer. Het geeft mij elke keer weer een goed gevoel als ik een patiënt terugzie met een verbeterde mondhygiëne en dus een betere mondgezondheid. Vooral als de patiënten zelf ook zien dat het beter gaat en blijft gaan, heb ik mijn doel bereikt."

M. Stavenuiter
Mondhygiënist

Marion is begonnen met de opleiding tot tandartsassistente, die zij in 2005 heeft afgerond. Tijdens de stages in deze opleiding werd haar interesse gewekt voor het beroep mondhygiënist, waarna zij deze opleiding is gaan volgen.

Door een zomerstage in Istanbul op de afdeling parodontologie heeft ze haar opleiding versneld kunnen afronden en heeft ze in februari 2009 haar diploma behaald.

Sinds maart 2009 is Marion met veel plezier bij het CPI komen werken. Daarnaast is zij ook werkzaam in een algemene praktijk.

E. Smeets
Mondhygiënist

Eva is in 2012 afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens haar studie heeft zij ervoor gekozen zich te specialiseren in de Parodontologie.

Team - Assistenten
E. Jansen
Assistent Parodontologie en Implantologie

Esther is sinds 1992 werkzaam als tandartsassistente.

Zij heeft bijna 19 jaar in de algemene tandartsenpraktijk gewerkt, waar zij in loop der jaren vele cursussen voor heeft gevolgd.
Na bijna 19 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging, dus toen er een mogelijkheid was ben ik in februari 2011 bij het team van CPI-Alkmaar komen werken.
Ik doe dit vier dagen en heb het hier erg naar mijn zin.
Mede door het hechte team voel ik mij hier zeer thuis.

A. Lunt
Assistent Parodontologie en Implantologie

Ze heeft in de praktijk alle handelingen eigen gemaakt en in 2009 heeft ze haar schriftelijke opleiding tandartsassistentie succesvol afgerond.

Ik ga nog altijd met veel plezier naar mijn werk omdat we een gezellig en leuk team hebben en het werk afwisselend is en mij voldoening geeft.

P. Luijben-Zandbergen
Preventie assistent/Assistent Parodontologie en Implantologie

Ik heb 20 jaar bij een tandarts gewerkt.

In die tijd heb ik de assistente-en preventieassistente diploma's behaald.
Sinds maart 2010 ben ik bij het CPI werkzaam als assistente.
Ik vind het geweldig leuk om hier te werken, interessant werk en leuke gezellige collega's.

C. van Stralen
Assistent Parodontologie en Implantologie
Adrianna Konaszczyc
Assistent Parodontologie en Implantologie

In juni 2018 heb ik mijn diploma gehaald aan het ROC Horizon College, in het laatste jaar van mijn opleiding heb ik stage gelopen bij CPI, dit beviel wederzijds. In juli 2018  begonnen met werken bij CPI. De sfeer binnen CPI is wat mij het meest trekt, zowel onder het personeel als met de patiënten. Daarnaast werk ik bij de KvPA in Amsterdam. In september wil ik beginnen met de studie mondzorgkunde in Amsterdam.

M. Kraakman
Assistent Parodontologie en Implantologie

Marion Kraakman is sinds 1-10-2011 werkzaam als assistente.

Team - Management en ondersteuning
M.M. Dolsma-Kooij
Assistent/medisch secretaresse

Mirella is sinds 1999 werkzaam als tandartsassistente. Daarnaast heeft ze een opleiding tot medisch secretaresse gevolgd en haar diploma in 2009 behaald.
Ze heeft negen jaar in een algemene tandartsenpraktijk gewerkt en sinds 2008 werkt ze voor het CPI. Naast het assisteren houdt ze zich ook bezig met de voorraadbeheer, infectiepreventie en protocollen.

"Na negen jaar in dezelfde praktijk te hebben gewerkt vond ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Vandaar dat ik de overstap naar het CPI heb gemaakt. Ik heb het hier erg naar mijn zin mede door het leuke team en de goede sfeer. Mijn taken zijn zeer afwisselend waardoor iedere dag weer anders is."

M.B.A. Hopman-Rood
Receptioniste/medisch sectretaresse

Marion heeft haar opleiding voor medisch secretaresse afgerond in 1986. Daarna is zij 18 jaar werkzaam geweest in het Medisch Centrum Alkmaar op verschillende afdelingen als polikliniekassistente, waarvan de laatste 8 jaar op het Centrum Tandheelkundige Specialismen.

In 2005 is zij in dienst gekomen bij het CPI-Alkmaar als receptioniste/medisch secretaresse.

“Sinds enkele jaren verzorg ik de administratie rondom de aanvragen van behandelingen bij de zorgverzekeraars en het administratief verwerken van de machtigingen voor deze behandelingen. Ik vind het fijn om mijn werkzaamheden aan de balie af te wisselen met administratieve taken.”

C.M. Doedens-Berends
Receptioniste

Na 15 jaar op Schiphol te hebben gewerkt werd het tijd voor iets anders.

Ik werk nu al sinds 2005 met heel veel plezier op het CPI.
Vooral de diversiteit van de werkzaamheden en het omgaan met verschillende mensen blijft leuk om in te werken.

M. Vijn-Ypma
Praktijkmanager

Marja is oorspronkelijk doktersassistente; het diploma haalde zij in 1981. 

Na eerst werkzaam te zijn geweest in het Andreasziekenhuis te Amsterdam, is zij in 1989 gaan werken op de polikliniek Cardiologie van het MCA.

"Min of meer toevallig kwam ik in 1995 terecht op het Centrum Tandheelkundige Specialismen in het M.C.A. In 1998 ging ik daar werken voor de parodontologen. 
Mijn werkzaamheden verschoven van het assisteren naar administratieve taken. In 1998 behaalde ik mijn diploma tandartsassistente. In 2004 verhuisde ik mee naar het CPI, waar ik met veel plezier werkzaam ben als praktijkmanager."

P. Modder
Balie assistent

Petra is begonnen in het Wilhelmina Gasthuis en later in het MCA, haar medische basis ligt bij laboratorium onderzoek. Later is ze werkzaam geweest in tandheelkundige groepspraktijken. Sinds 2008 is zij met veel plezier werkzaam bij het CPI in Den Helder.