Telefoonnummer: 072-5140650

 

 • Verlengstuk van uw tandarts
 • Gespecialiseerd in parodontologie, implantologie, mondhygiëne en restauratieve tandheelkunde

Verwijzen

Werkwijze en huisregels

Wij doen ons uiterste best om u naar volle tevredenheid te behandelen en uw bezoek aan onze praktijk zo aangenaam mogelijk te maken. Hiervoor hebben wij ook uw medewerking nodig. Om u meer inzicht te geven in onze werkwijze en om de kwaliteit van onze zorg te kunnen waarborgen, leggen wij u graag onze werkwijze en huisregels uit. Wij vragen u deze pagina aandachtig door te lezen.
 

U heeft een verwijzing

U bent verwezen naar CPI Alkmaar. Uw tandarts, mondhygiënist, tandprotheticus of orthodontist stuurt u door. U heeft tandvleesproblemen of u wilt een implantaat laten plaatsen. Hoe regelt u het verder?
 

Eerste afspraak

Heeft uw tandarts of mondhygiënist de verwijsbrief aan ons opgestuurd? De parodontoloog of implantoloog beoordeelt wanneer u moet worden opgeroepen. Wij nemen contact met u op om een eerste afspraak te maken.

Heeft u de verwijsbrief meegekregen? Neem dan contact met ons op, op telefoonnummer 072-5140650. Wij noteren uw gegevens en bellen u terug om een eerste afspraak te maken.

Onderzoek
Op uw eerste afspraak onderzoeken we wat we voor u kunnen doen. Ook krijgt u een overzicht van de kosten. Dit bespreken we met u. Als u akkoord gaat, kunt u afspraken maken voor de behandeling.

Behandeling
Lees meer over de behandeling van tandvleesproblemen (parodontitis) of over de plaatsing van een implantaat.

Uitnodigingsbrief

Datum, tijdstip en locatie van uw eerste afspraak vindt u in de uitnodigingsbrief, die we u toesturen. Bij de brief zit een gezondheidsvragenlijst. Lees de brief goed door, vul de vragenlijst in en neem deze mee naar de afspraak.

Meenemen naar uw eerste bezoek

Neem de volgende gegevens mee naar uw eerste bezoek:

 • Ingevulde gezondheidsvragenlijst
 • Identiteitsbewijs (Burgerservicenummer)
 • Verzekeringsgegevens
 • Verwijsbrief
   

Te laat komen

Indien u te laat komt op uw geplande afspraak kan het zijn dat de afspraak geannuleerd wordt aangezien er dan niet voldoende tijd is om de afspraak volgens planning te voltooien. Mocht u te laat dreigen te komen  voor uw afspraak informeert u dan onze balie, dan kunnen zij u informeren of de afspraak nog plaats kan vinden.
 

Annuleren of niet nagekomen afspraak

Indien u bij verhindering tenminste 48 uur van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.
 

Afspraak herinnering

CPI stuurt een dag voor de afspraak een afspraakherinneringen door middel van een sms naar haar patiënten. U bent en blijft zelf verantwoordelijk voor het nakomen van afspraken. Als u onverhoopt geen herinnering van ons heeft ontvangen betekent dit niet altijd dat uw afspraak niet doorgaat. Informeer dan telefonisch bij onze receptioniste waarom u geen sms heeft ontvangen.
 

Huisregels

Om uw bezoek aan onze praktijk veilig en zo aangenaam mogelijk te maken, hanteren wij een aantal huisregels. Door onze praktijk te bezoeken, aanvaardt u onze huisregels. Dit zijn onze huisregels:

 • Binnen onze praktijk gaan we respectvol met elkaar om. Discriminatie is niet toegestaan. Als patiënt en bezoeker mag u erop rekenen dat u door onze medewerkers correct wordt behandeld. Het omgekeerde geldt natuurlijk ook.
   
 • Wapenbezit, diefstal, vernieling, fysiek en verbaal geweld en (seksuele) intimidatie zijn in Nederland en daarmee in onze praktijk niet toegestaan. Van overtreding wordt altijd aangifte gedaan bij de politie. Overtreders worden aan de politie overgedragen. In alle gevallen worden de gemaakte kosten verhaald op de overtreder. Ziet u een onveilige situatie? Meld dit dan bij de receptie of bij één van de medewerkers.
   
 • Het is verboden te roken binnen onze praktijk en bijbehorende gebouwen. Dit geldt ook voor het roken van elektronische sigaretten.
   
 • Gebruik van drugs en alcohol en/of het onder invloed zijn van drugs en/of alcohol in onze praktijk is niet toegestaan.
   
 • Het is niet toegestaan om dieren mee te nemen naar onze praktijk. Uiteraard mag u -indien nodig- wel een hulphond meebrengen.
   
 • Wilt u een foto, film of geluidsopname maken van de behandeling, de medewerkers en/of de patiënten? Dit mag alleen als u uitdrukkelijk toestemming heeft gevraagd én gekregen van de betrokkene(n). Wij vragen u de privacy van patiënten en de medewerkers te respecteren, ook op sociale media.
   
 • Wij verzoeken u om zelf over uw eigendommen te waken. Onze praktijk is niet aansprakelijk voor schade, diefstal en/of verlies van uw eigendommen. Wij adviseren u dan ook om uw eigendommen niet onbewaakt achter te laten.
   

Deze gedragsregels gelden zowel in onze praktijk als op het gehele terrein van onze praktijk, inclusief het parkeerterrein. Het overtreden van de regels of het niet opvolgen van aanwijzingen, kan leiden tot een waarschuwing of het weigeren van de toegang tot onze praktijk.

Contact

CPI Alkmaar
Kennemerstraatweg 128
1815 LD  Alkmaar

Tel: 072-5140650
E-mail: info@cpi-alkmaar.nl

Openingstijden
Maandag:
8:00 - 12:00
13:00 - 16:45
Dinsdag:
8:00 - 12:00
13:00 - 16:45
Woensdag:
8:00 - 12:00
13:00 - 16:45
Donderdag:
8:00 - 12:00
13:00 - 16:45
Vrijdag:
8:00 - 12:00
13:00 - 16:45
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten
Aangepaste openingstijden:
22-12-2022:
8:00 - 15:00
23-12-2022:
Gesloten
26-12-2022:
Gesloten
27-12-2022:
Gesloten
28-12-2022:
Gesloten
29-12-2022:
Gesloten
30-12-2022:
Gesloten

 


Telefonische bereikbaarheid
Maandag t/m vrijdag:             

8:30 - 12:00 uur en 13:15 - 16:30 uur

 

 

                                                 

© , CPI Alkmaar | Alle rechten gereserveerd | Laatst gewijzigd augustus 2022