Verwijzen

Via het verwijsformulier kunt eenvoudig u patiënt direct doorverwijzen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen met uw patiënt.


De mogelijkheden voor tandheelkundige zorg zijn in de afgelopen jaren sterk uitgebreid. Daardoor is het in de algemene praktijk niet altijd mogelijk om specialistische zorg in de volle omvang te kunnen aanbieden. Gelukkig kunnen patiënten voor specifieke behandelingen worden verwezen naar collega's die zich hebben gespecialiseerd in deelgebieden van het vak. Uiteraard wilt u dat uw patiënten na een verwijzing de beste zorg ontvangen en ook dat de samenwerking met u naar alle tevredenheid verloopt. CPI Alkmaar en CPI-Den Helder bewijst al sinds 2004 dat zij uw betrouwbare partner is en de door uw verwezen patiënten state of the art behandelt. Dankzij deze optimale zorg, korte communicatie lijnen en regelmatige terugkoppeling zullen u en uw patiënten nooit voor verrassingen komen te staan.

Ook kan CPI Alkmaar/Den Helder helpen om uw kennis te vergroten door de samenwerking met de Kliniek voor Parodontologie Amsterdam. Bezoek bijvoorbeeld de compact clinics, lees één van de publicaties, loop mee met de behandeling van uw patiënt of kom die ene lastige casus met ons bespreken op één van onze Q&A avonden. We denken graag me u mee.


Online verwijzformulier
Dit formulier kan alleen door de verwijzer worden ingevuld.

Gegevens verwijzer

Gegevens patiënt