Specialisme CPI

U kunt patiënten verwijzen voor parodontologie, implantologie en restauratieve behandelingen.

Parodontoloog
Sinds 2004 biedt CPI  Alkmaar parodontologische zorg op het hoogste niveau. Van intake tot nazorg wordt uw patiënt met de grootste zorg begeleid door NVvP erkende parodontologen om tot een gezond en stabiel resultaat te komen. Met ons team van ervaren mond­hygiënisten heeft infectiecontrole de hoogste prioriteit. Vandaag de dag beslaat de parodontologie echter ook meer dan alleen pathologie bestrijden. Ook esthetische parodontale behandeling worden veelvuldig uitgevoerd. Dus verwijs uw patiënt gerust voor een consult over esthetische correcties zoals een kroonverleging of recessiebedekking. 

Implantoloog
[Tekst]

Als u dat wenst, kunnen onze restauratief tandartsen ook de suprastructuur voor u vervaardigen. Om een patiënt te verwijzen, klikt u hier.

Restauratief Tandarts
Met de toenemende complexiteit van behandelplannen en groeiende esthetische eisen van patiënten is het soms prettig om uitgebreid restauratieve behandelingen over te laten aan een collega met specifieke kennis op dit gebied. Daarom heeft de CPI Almaar een restauratief tandarts in huis die nauw samenwerkt met deskundige tandtechnici. Met behulp van de nieuwste technieken en persoonlijke aandacht werken zij aan een optimaal duurzaam en esthetisch resultaat.

Mondhygiënist
Ook patiënten zonder parodontitis kunnen bij onze mondhygiënisten terecht. Voor hun reguliere mondhygiëne­behandelingen kunnen deze patiënten op afspraak snel terecht bij ons team van deskundige mond­hygiënisten.